Trekkspilltreff på Stenbjørnrød gård 10.08.2019
For regne gjorde det da det planlagte og velannonserte lokale - og kortreiste - trekkspilltreffet ( som lederen vår kalte arr. i velkomsttalen sin) ble avviklet 10. aug 2019. Jeg beundrer mennesker som ikke melder avbud pga været, men møter opp med spilleglede og sitt aller beste humør. Når mange legger breisida til, står vi han a’. Vertskapet gjorde sitt aller beste for at ingen skulle fryse, og det var rikelig anledning til å trøstespise. Samspillet mellom alle klubbene gikk over all forventning godt under ledelse av Tor Stokknes. Et personlig initiativ fra en multimusiker skapte buskspill-stemning. Det spontane har sin egen sjarm som ingen kan motstå. Det er som å leke i sandkassen mens pedagogene har kaffepause. Mellom bygene fikk deltakerne rørt litt på føttene og brukt sin livserfaring i en aktivitetsløype som ble avsluttet med øksekast. ( Det siste fant damene ut var kjønnsdiskriminerende, men det regnet for mye til at de orket å aksjonere ) En kjempegrill stod varm til avtalt tid, og fotografen koste seg med å fange muntre øyeblikk. Hva er sykkelløpet «Italia rundt» mot «grillen rundt» i styrtregn? Egil fra Larvik fikk oss som vanlig til å le av sine muntre historier. Medaljeutdelinga var et høydepunkt takket være paller, muskelkraft og en kreativitet som fikk bjørk til å bli vel så gildt som metall. Svein Helge sørget for fanfarer med neverluren sin. Mange satte pris på at Astrid orienterte litt om gården som legger til rette for at foreninger kan få avviklet sammenkomster i naturomgivelser som kan by på det meste. Kvelden ble avsluttet med at klubbene spilte til dans. En stor takk til Holmestrand som velvillig stilte høytaleranlegget sitt til disposisjon. Den vakre røde fanen vår førte en omflakkende tilværelse i regnet og vinden og klamret seg til slutt til et tre. Det fikk meg til å tenke på at det en planlegger på forhånd ofte havner litt på siden av intensjonene. Det er ingenting man lærer mer av enn erfaringer, egne og andres. Undertegnede er overbevist om at Varden som arrangørklubb har lagt et godt grunnlag for en tradisjon i årene som kommer. Ser frem til oppsummeringsmøtet! Rannveig
Kan man snakke om en solskinnshistorie, når regnet pøser ned?
Samspillet mellom alle klubbene gikk over all forventning godt under ledelse av Tor Stokknes. (nr.2 fra Venstre.)
Samspillet mellom alle klubbene gikk over all forventning godt under ledelse av Tor Stokknes (nr.2 fra V.)
En stor takk til Holmestrand som velvillig stilte høytaleranlegget sitt til disposisjon.
En stor takk til Holmestrand som velvillig stilte høytaleranlegget sitt til disposisjon.
Leder for Varden Trekkspillorkester, Fritz Mangelrød, starter trekkspilltreffet med en velkomsttale.
Leder for Varden Trekkspillorkester, Fritz Mangelrød, starter trekkspilltreffet med en velkomsttale.
Mange satte pris på at Astrid orienterte litt om gården Mange satte pris på at Astrid orienterte litt om gården
Mange satte pris på at Astrid orienterte litt om gården
Lavvo med bålpanne og villmarksstemning. Perfekt for trekkspilltreff. Lavvo med bålpanne og villmarksstemning. Perfekt for trekkspilltreff.
Lavvo med bålpanne og villmarksstemning. Perfekt for et trekkspilltreff!
Mellom bygene fikk deltakerne rørt litt på føttene og brukt sin livserfaring i en aktivitetsløype Mellom bygene fikk deltakerne rørt litt på føttene og brukt sin livserfaring i en aktivitetsløype Mellom bygene fikk deltakerne rørt litt på føttene og brukt sin livserfaring i en aktivitetsløype
Mellom bygene fikk deltakerne rørt litt på føttene og brukt sin livserfaring i en aktivitetsløype som ble avsluttet med øksekast. ( Det siste fant damene ut var kjønnsdiskriminerende, men det regnet for mye til at de orket å aksjonere )
En kjempegrill stod varm til avtalt tid, og fotografen koste seg med å fange muntre øyeblikk. En kjempegrill stod varm til avtalt tid, og fotografen koste seg med å fange muntre øyeblikk. En kjempegrill stod varm til avtalt tid, og fotografen koste seg med å fange muntre øyeblikk.
En kjempegrill stod varm til avtalt tid, og fotografen koste seg med å fange muntre øyeblikk. Hva er sykkelløpet «Italia rundt» mot «grillen rundt» i styrtregn?
Egil fra Larvik fikk oss som vanlig til å le av sine muntre historier. Egil fra Larvik fikk oss som vanlig til å le av sine muntre historier.
Egil fra Larvik fikk oss som vanlig til å le av sine muntre historier.
Svein Helge sørget for fanfarer med neverluren sin. Medaljeutdelinga var et høydepunkt takket være paller, muskelkraft og en kreativitet som fikk bjørk til å bli vel så gild som metall. Medaljeutdelinga var et høydepunkt takket være paller, muskelkraft og en kreativitet som fikk bjørk til å bli vel så gild som metall. Medaljeutdelinga var et høydepunkt takket være paller, muskelkraft og en kreativitet som fikk bjørk til å bli vel så gild som metall.
Medaljeutdelinga var et høydepunkt takket være paller, muskelkraft og en kreativitet som fikk bjørk til å bli vel så gildt som metall. Svein Helge sørget for fanfarer med neverluren sin.
Aktivitetsløypa ble avsluttet med øksekast.
Tønsberg og omegn trekkspillklubb Holmestrand trekkspillklubb
Kvelden ble avsluttet med at klubbene spilte til dans.
Holmestrand trekkspillklubb
Tønsberg og omegn trekkspillklubb
Den vakre røde fanen vår førte en omflakkende tilværelse i regnet og vinden og klamret seg til slutt til et tre. Det fikk meg til å tenke på at det en planlegger på forhånd ofte havner litt på siden av intensjonene.
Det er ingenting man lærer mer av enn erfaringer, egne og andres. Undertegnede er overbevist om at Varden som arrangørklubb har lagt et godt grunnlag for en tradisjon i årene som kommer. Rannveig.
Tekst: Rannveig Aunan Foto: Roy Sjølyst
Et personlig initiativ fra en multimusiker skapte buskspill-stemning. Øivind Teigen og Thomas Langaas.
Et personlig initiativ fra en multimusiker skapte buskspill-stemning. Øivind Teigen og Thomas Langaas.
Varden Trekkspillorkester