VTO skaper høstfeststemning på Menstad Når ei fra publikum kommer og griper mikrofonen og gisper: Så moro har jeg ikke hatt det på 6 år! Da lytter vi og tror det vi hører Vi var ikke fullt mannskap, og det er alltid en utfordring. Men... Fritz sprudlet og flørtet med publikum som lo og koste seg. Svein Helge overgikk seg selv. Folk reiste seg å klappet. Trekkspillerne slapp seg løs og brukte belgen så det rykka i dansefoten. Roy holdt styr på oss alle sammen – som vanlig. I loddpausen snappa vi opp en poltisk kommentar: - Du vet han som er så forbannet på bompenger at han har meldt seg inn i partiet mot svineriet. Han skrøt så fært av at han hadde funnet ei rute som bare var 20 min. lenger enn E18. Her om dagen skulle han spare ytterligere tid og satte opp farten. Det kostet han 3800 kr. i bot! Han er for tida ikke særlig pratsom. Rannveig.
Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019
Varden Trekkspillorkester skaper høstfeststemning på Menstad
Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019 Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019 Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019 Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019 Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019 Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019
Tankefulle Rannveig
Vi var ikke fullt mannskap, og det er alltid en utfordring. Men... Fritz sprudlet og flørtet med publikum som lo og koste seg.
Varden trekkspillorkester på Menstad bydelshus okt. 2019
Det smakte godt med vafler i pausen
Fullt hus og stormende jubel
Trekkspillerne slapp seg løs og brukte belgen så det rykka i dansefoten.
Fritz deler ut allsangtekster
Svein Helge overgikk seg selv. Folk reiste seg å klappet.
Varden Trekkspillorkester