Guriset Fjellstue og Oset Høyfjellshotel Oset-treffet 2017 13 - 15 oktober 2017
Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Varden Trekkspillorkester inviterte også i år, medlemmene med ledsagere til en helg på Guriset Fjellstue med besøk på Oset-Treffet 2017, som i år var i helgen 13 - 15 oktober. I år hadde vi også gleden av å ha med Hilde og Per Martin fra Tønsberg og Omegn Trekkspillklubb Vi ble da totalt 10 pesoner som reiste opp til Guriset Fjellstue fredag 13. oktober. Fredag 13. må denne gang ha vært en lykkedato, for turen med denne gjengen ble alle tiders, og en tur vi sent glemmer. Opplegget var at vi skulle bo på Guriset Fjellstue, og så være deltakere på Oset-treffet på Oset Høyfjellshotell bare 3 km unna. Frokosten hadde vi på Guriset, mens lunsj, middag, musikk og dans var på Oset Vi håper på en ny tur til neste år.
Fra venstre Første rekke: Marit Hisdal, Fritz Mangelrød, Astrid Apeness, Axel Kjæraas, Ragnhild Ring Sjølyst Andre rekke: Hilde Sørjordet, Iren Kjæraas, Osvald Hisdal Tredje rekke: Per Martin Sørjordet, Roy Sjølyst Hilde og Per Martin Sørjordet fra Tønsberg og Omegn Trekkspillklubb
Hvis det er riktig at en god latter forlenger livet så blir vi nok meget gamle alle sammen. Det var høy stemning og mye latter når Fritz og Astrid inviterte til en liten samling før vi dro ned til Oset-Treffet. Hilde og Per Martin hadde med nye frisyrer til alle, og det bidro selvfølgelig til at stemningen var på topp helt fra start.
Per Martin og Ragnhild
Astrid, Fritz, Hilde, Osvald, Marit og Iren
Axel, Per Martin og Ragnhild
Iren og Fritz, Marit og Osvald, Astrid og Axel svinger seg i dansen til Østaljom.
Så drar vi ned til Oset Høyfjellshotell hvor Oset-Treffet 2017 arrangeres
Det var stor aktivitet på dansegulvet.
Elin m/venner
Vi koser oss i sofakroken, Per Martin, Astrid, Axel, Iren, Osvald, Marit og Hilde
Hilde, Per Martin, Ragnhild og Roy.
Tilbake på Guriset Fjellstue
Vi våknet opp lørdag morgen til denne utsikten
Frokosten hadde vi på Guriset
Vi hadde selvfølgelig med instrumentene våre og det ble noen timer spilling på lørdag. Axel og Roy er ikke med på bildet.
Resepsjonen på Guriset Fjellstue, Marit venter på tur til å sjekke ut på søndag
Takk for oss for i år, vi kommer gjerne tilbake neste år
Varden Trekkspillorkester